– عدم تأثیر منفی بر زیر دست و تنفس پذیری پارچه
– افزایش فواصل زمانی شستشوی پارچه
– عدم نیاز به استفاده از شوینده های قوی در شستشوی پارچه
– عدم تغییر رنگ و فام پارچه در اثر تکمیل ضد آب به علت ایجاد لایه بی رنگ بر روی پارچه
– عدم تغییر رنگ در اثر قرار گرفتن در مقابل نور خورشید
– عدم آسیب رسیدن به پارچه هنگام قرارگرفتن در معرض مایعات و تمیز کردن آسان تر منسوج
کاربرد: پوشاک (پیراهن، شلوار، مقنعه، جوراب، دستکش، انواع لباس کار، البسه ورزشی و …)، پارچه (پرده ای، ملحفه، رومبلی، رومیزی، روکش صندلی، کالای خواب، کاغذ دیواری های پارچه ای، چادرهای مسافرتی، چادرهای نگهداری مواد غذایی، کیسه خواب و …)، کفپوش (فرش دستبافت و ماشینی، موکت)، منسوجات پزشکی (ارتوپدی، پانسمان، یکبار مصرف و …)، منسوجات بی بافت (خودرویی، فیلتر و …).
مشخصات فنی:
پایه: فلوروکربن ظاهر: مایع کلوییدی
حلال: آب مقطر رنگ: شیری
وزن مخصوص: gr/cm3 1/1 بو: بی بو
نحوه مصرف:
– این محصول را می توان با روش اسپری بر روی سطح منسوج بکار برده و توسط حرارت اطو یا سشوار آن را خشک نمود.
– به منظور انجام تکمیل ضد آب منسوجات به روش پد در مقیاس صنعتی، منسوج به مدت یک دقیقه با سرعت مناسب در دمای 160-140 درجه سانتی گراد با میزان برداشت در حدود 70% (بسته به جنس و مشخصات پارچه) در دستگاه استنتر قرار گیرد.
– مطابق با درخواست مشتری، امکان بهبود ثبات شستشویی تا حدود 15 بار وجود خواهد داشت.
شرایط شستشو: کالای تکمیل شده با این محصول در آب C⁰ 40 حاوی 8/0 گرم بر لیتر دترجنت به مدت 5 دقیقه شسته شود.
نگهداری: 6 ماه در شرایط معتدل
بسته بندی: ظروف 20 و 220 لیتری
این اطلاعات طبق گزارش آزمایشگاهی این شرکت بوده و مصرف کننده می بایست، خود صحت آن را تأیید کند. در غیر این صورت هیچ مسئولیتی بر عهده این شرکت نمی باشد.
– عدم تأثیر منفی بر زیر دست
– افزایش فواصل زمانی شستشو
– عدم نیاز به استفاده از شوینده های قوی هنگام شستشو
– عدم تغییر رنگ در اثر قرار گرفتن در مقابل نور خورشید
– عدم آسیب رسیدن به فرش، هنگام قرارگرفتن در معرض مایعات و تمیز کردن آسان تر کفپوش
کاربرد: فرش ماشینی، فرش دستبافت، موکت
مشخصات فنی:
پایه: فلوروکربن ظاهر: مایع کلوییدی
حلال: آب مقطر رنگ: شیری
وزن مخصوص: gr/cm3 1/1 بو: بی بو
نحوه مصرف:
– این محصول را می توان به روش اسپری بر روی سطح فرش بکار برده و در دمای 100 درجه سانتیگراد خشک گردد. به منظور تثبیت در دمای 160-130 درجه سانتی گراد بسته به جنس الیاف به مدت 2-1 دقیقه قرار گیرد.
– مطابق با درخواست مشتری، امکان بهبود ثبات شستشویی وجود خواهد داشت.
شرایط شستشو: فرش عمل شده با این محصول با آب ولرم و مقدار کم دترجنت شستشه شود.
نگهداری: 6 ماه در شرایط معتدل
بسته بندی: ظروف 20 و 220 لیتری
این اطلاعات طبق گزارش آزمایشگاهی این شرکت بوده و مصرف کننده می بایست، خود صحت آن را تأیید کند. در غیر این صورت هیچ مسئولیتی بر عهده این شرکت نمی باشد.
حتما برای همه ی ما پیش آمده است که با خود بگوییم، چه خوب می شد لباسمان خیس نمی شد یا مایعات به آن نفوذ نمی کردند. ضد آب منسوجات، در واقع همان پارچه ها یا منسوجاتی است که در مقابل نفوذ آب مقاومت دارند. در واقع مایعات روی آنها لیز می خورند. فناوری نانو در این پارچه ها ،از نفوذ هر نوع مایع، آب و چربی به داخل لباس یا پارچه جلوگیری می کند. این منسوجات، مزایای دیگری هم دارند. از جمله این مزایا می توان به عدم تغییر شکل ظاهر، تغییر نکردن رنگ پارچه، بدون بو، محافظت در برابر تابش مستقیم نور خورشید و… اشاره کرد.
پارچه هایی که طی فرآیندهای شیمیایی، در مقابل رطوبت و نفوذ آب مقاومت دارند. جزو دسته ی ضد آب منسوجات قرار می گیرند. الیاف طبیعی یا مصنوعی به همراه ترکیب مواد ضد آبی مثل پلی وینیل کلراید (PVC)، پلی اورتان (PU)، فلوور پلیمرها و الاستومر سیلیکونی، پارچه های ضد آب را تشکیل داده اند. امروزه اکثر محصولات و مواد ضد آب بر پایه ترکیبات فلورو کربن ها هستند. فلورو کربن ها شامل ترکیباتی هستند که مضر می باشند. و بر طبیعت تاثیر مخرب دارند. با اینم حال محققان و شیمیدانان در حال بررسی و جایگزین کردن این مواد می باشند.
ضد آب منسوجات در صنایع مختلف کاربرد دارند. دلیل کاربرد این نوع پارچه ها مزایایی است که دارند.
پارچه هایی با جنس های متفاوت در تولید لباس ها یا پالتوهای بارانی به کار می روند. بهترین ضد آب منسوجات و پارچه هایی که در برابر رطوبت مقاوم هستند. شامل پلی استر، آکسفورد، پارچه های پنبه ای می باشند. مواد و متریال مختلف در ساخت پارچه های ضد آب یا لباس های بارانی به کار برده می شود.
بهترین منسوجات ضد آب کدام اند؟
یکی از انواع ضد آب منسوجات و پارچه های ضد لک، PUL می باشد. که پارچه هایی مقاوم در برابر آب هستند. پوشش پلاستیکی و نازک دارند. بهترین ویژگی در مورد PUL، این است که علاوه بر ضد آب بودنشان، هم قابل تنفس هستند، هم دوام بالایی دارند. نرم و انعطاف پذیر بودن این نوع پارچه سبب می شود که بتوان آن را در کنار پوست هم قرار دارد. این پارچه ها می توانند ترکیبی از پنبه و پلی استر یا 100% پنبه باشند. هم چنین دارای ضخامت 1 میلی متر و 2 میلی متری پوشش پلاستیکی هستند. یکی دیگر از ویژگی های مثبت پارچه PUL، این است که امکان شست و شوی هر چند بار آن بدون صدمه به بافت پارچه وجود دارد.
از دیگر ضد آب منسوجات، پارچه های مشمع هستند. این پارچه ها گنبه ای هستند و بافتی متراکم با پوشش روغن مایع دارند. که برای ضد آب شدن است. پارچه های مشمع که با نام پارچه مینا یا پارچه آمریکایی نیز شناخته می شوند. امروزه به جای روغن مایع، دارای پوششی از وینیل هستند که هم در نوع مات وجود دارند و هم براق هستند. پارچه های مشمع بسیار بادوام و سخت هستند و برای ساخت سفره، چمدان،لوازم آشپزخانه بسیار مناسب هستند. اما برای به کار رفتن در تهیه لباس، چندان مناسب نیستند.
پارچه
در حالت طبیعی پشم ،خود نوعی از ضد آب منسوجات به حساب می آید. در واقع خود پشم ضد آب بوده و در برابر نفوذ مایعات مقاوم است. برای افزایش مقاومت آن در مقابل آب، پشم را با لانولین پوشش می دهند. پشم های پخته شده به دلیل قرار گرفتن در آب جوش، چگالی بالایی دارند. در نتیجه مقاوم ها خوبی در برابر آب هستند و خاصیت ضد آبیشان زیاد می شود.
ضد آب منسوجات، هر جنسی از پارچه که باشند برای کاربرد های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. پارچه های میکروفیبر جنس پلی استر دارند و 100% ضد آب هستند. این دست پارچه ها برای تهیه کت شلوار و ژاکت مورد استفاده قرار میگیرند.
ضد آب منسوجات امروزه در صنعت های گوناگون و حتی زندگی روزمره، جزو پر کاربرد ترین پارچه ها به حساب می آیند. پارچه های ضد آب با بهری گیری از فناوری نانو و در طی فرآیند های شیمیایی، تولید می شوند. این پارچه ها در انواع و اجناس مختلف موجود هستند که هر کدامشان برای یک کاربرد مخصوصی وجود دارند. این منسوجات، دارای مزایای ویژه ای از جمله ضد لک و آب بودن، تغییر رنگ ندادن و مقرون به صرفه بودن ،هستند.
ضد آب منسوجات، در واقع همان پارچه ها یا منسوجاتی است که در مقابل نفوذ آب مقاومت دارند.
پارچه های گورتکس گران قیمت ترین هستند.